Vacature: (beginnend) Glasvezelmonteur

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers, eventueel in een leer/werk traject!

Functieomschrijving

Wij zoeken enthousiaste, serieuze medewerkers, met een groot gevoel voor service, een klantgerichte instelling en een nauwkeurige en vlotte werkstijl. Werkervaring in onze branche is prettig maar niet vereist.

Functie-eisen

Voor de functie zijn wij op zoek naar een medewerker met de volgende kenmerken.


Bedrijf

Tibosch Optical Fiber is een jonge groeiende organisatie binnen de glasvezeltechniek. Wij zijn werkzaam in alle facetten van de glasvezel techniek. Onze monteurs sluiten woonhuizen aan en verbinden de grootste datacenters. Wij maken glasvezelverbindingen in de spoor- en wegenbouw, in tunnels, voetbalstadions en metrolijnen. Verhelpen storingen in het landelijke glasvezelnetwerk en gebruiken hierbij de nieuwste technieken. 

Als monteur van Tibosch Optical Fiber werk je samen met je collega’s aan de verbinding van morgen. Het opleidingstraject geeft je de kennis,wij stellen de benodigde apparatuur, gereedschappen, telefoon en vervoer ter beschikking. Heb jij de technische affiniteit om samen met ons supersnelle netwerken te bouwen? 

In ons leertraject volg je opleidingen en trainingen inclusief landelijk erkende diploma’s en certificaten waar je iets aan hebt. Binnen de verschillende afdelingen van Tibosch Optical Fiber bestaan ruime mogelijkheden tot groei en ontwikkeling.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan jouw CV en motivatie naar PZ@tiboschopticalfiber.nl