Menu

Data Centers

TOF_group_200px.jpg?hash=5b6cae10f7f285bb


Realisatie van telecominfrastructuur voor computerruimtes, co-locatie, hyperscale en enterprise data centers in binnen- en buitenland. Bij TOF Data Centers in betrouwbare handen.

Bij de aanleg van vaak complexe glasvezelnetwerken maken we gebruik van innovatieve oplossingen, de laatste las- en meettechnieken en de best opgeleide en gediplomeerde engineers.

190219_Annemarie_Bakker_Fotografie_TOF_Group_0635_close_up.jpg?hash=fa9a33cf4559a43a

Van metro-, intra- en on- campus hoogvezelige backbone verbindingen tot netwerk verbinding van de IDF naar de datazaal. TOF Data Centers heeft ervaring in de aanleg van 6912-vezelige spider-web ribbon glasvezelkabel tot MTP-trunk kabels van diverse kabel- en connectivity leveranciers. We verzorgen single fiber en ribbon laswerkzaamheden in alle denkbare connectiviteitstoepassingen voor single mode en multi mode verbindingen, ten behoeve van binnen- (ISP) en buiten (OSP) omgevingen.

Tier 1 (OLTS) en tier 2 (OTDR) metingen en certificeringen voeren wij uit met de nieuwste apparatuur van EXFO, Fluke en Yokogawa zodat deze altijd voldoen aan de strengste klanteisen. TOF Group bezit referenties bij gerenommeerde nationale en internationale co-locatie, hyperscale en enterprise data center eigenaren. 

190330_Annemarie_Bakker_Fotografie_De_Veensche_Businessclub_132.jpg?hash=bec0cd8a19633854