Fiber to the Home

Glasvezelaansluiting van PoP tot in de woning. Wij realiseren het complete netwerk.

De vraag naar razendsnelle en stabiele internetverbindingen met een zeer grote bandbreedte neemt bij de consument als maar toe. Mede door het aanbod van de alles-in-1, ook wel triple play abonnementen voor internet, telefonie en high definition digitale televisie, vraagt ook de consument voor steeds meer capaciteit over één verbinding.

Alleen het glasvezelnetwerk met een aansluiting tot in de meterkast heeft hierop een betrouwbaar antwoord en is tevens toekomstbestendig. Tibosch Optical Fiber is dé aangewezen partij voor de aanleg van deze zogenoemde Fiber to the Home (FttH) glasvezelnetwerken. Op projectmatige basis nemen wij de gehele aanleg van het FttH-glasvezelnetwerk voor onze rekening, van wijkcentrale tot aan de glasvezelaansluiting in huis.

Op het gebied van het onderhoud en beheer van het FttH-glasvezelnetwerk bieden wij met onze 24/7-dienst 365 dagen per jaar onze gecertificeerde monteurs aan om de betrouwbaarheid die u van het netwerk verwacht te garanderen.

Jaarlijks worden door Tibosch Optical Fiber tienduizenden huishoudens aangesloten op glasvezel. Bij elke aansluiting staat de eindgebruiker centraal. We garanderen kwaliteit en resultaat voor zowel opdrachtgever als de eindgebruiker door hoge aansluitpercentages en een goede relatie met de omgeving voor, tijdens en na het project. Dit alles binnen de met de partijen afgesproken termijn.

Inmiddels zijn wij een betrouwbare partner voor opdrachtgevers op projecten door heel Nederland en daar buiten. Wij beheersen alle facetten van de realisatie en voeren zelfstandig een breed scala aan werkzaamheden uit in het FttH-netwerk: