Menu

Over ons

Kwaliteit en efficiëntie bij elke glasvezelaansluiting heeft TOF Group het afgelopen decennium laten groeien naar een omvangrijke organisatie binnen de glasvezelbranche. Goed voor een betrouwbare relatie met haar partners en duizenden tevreden eindgebruikers.

TOF Group is in staat hele delen van de keten voor haar rekening te nemen; vanaf advies en ondersteuning tot en met aanleg, beheer en onderhoud van complete glasvezelnetwerken.
Flexibiliteit

Wij zijn een breed opererende organisatie binnen de glasvezelbranche. Door het complete aanbod van activiteiten en het benodigde eigen materieel zijn wij een flexibele partner in elke opdracht. Wij kunnen snel op de klantvraag reageren en hiermee kan onze opdrachtgever rekenen op de best mogelijke service.

190219_Annemarie_Bakker_Fotografie_TOF_Group_0343.jpg?hash=32bad272493aa1dc

Kwaliteit en kennis

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken in al onze werkzaamheden met gecertifieerde medewerkers om elke klus te klaren, hoe uitdagend deze ook is. De medewerkers blijven op de hoogte van de laatste technische innovaties door opleidingen en trainingen. TOF Group onderscheidt zich door haar interne kwaliteitscontroles die er op toezien dat er efficiënt wordt gewerkt naar de standaarden en normen welke onze opdrachtgevers van ons verwachten en gewend zijn.

190330_Annemarie_Bakker_Fotografie_De_Veensche_Businessclub_137.jpg?hash=fd9c7aae494caa8b

Oplossingsgericht

Wij kunnen elke (technische) uitdaging volledig in eigen beheer en uitvoering oplossen. Door in onze klantgerichte benadering altijd oplossend te denken maken wij van elk project een succes. Wij zijn altijd op zoek naar de beste uitvoering, tevreden klanten en een duurzame relatie met onze partners. TOF Group staat voorop bij actuele trends en ontwikkelingen in de markt en werkt deze in samenspraak met onze partners uit tot de beste en meest efficiënte oplossing.

190219_Annemarie_Bakker_Fotografie_TOF_Group_0306_2.jpg?hash=95c0f0eefa124e08

Activiteiten

Wij beheersen alle facetten van de installatie van de glasvezelverbinding, waaronder het fusielassen, de montage en het meten van de glasvezelkabel, het in- en bijblazen van glasvezelkabel en het aanleggen van de ondergrondse infrastructuur. Wij nemen de projectbegeleiding en aansturing voor onze rekening en verzorgen schouwwerkzaamheden.

Naast de installatie en het meten van glasvezelverbindingen voor de private en zakelijke eindgebruiker bieden wij een storing- en beheer dienstverlening.

Voor dit complete aanbod van activiteiten hebben wij alle benodigde kennis, capaciteit en materieel in huis om onze opdrachtgevers op ieder moment de best mogelijke service te kunnen leveren.

190330_Annemarie_Bakker_Fotografie_De_Veensche_Businessclub_148.jpg?hash=6045f4141081ff2c