Menu

Assistent Glasvezelmonteur

Wat ga je doen?
De assistent glasvezelmonteur werkt samen met een ervaren monteur en leert in de praktijk de werkzaamheden die zorgen voor een correcte glasvezelaansluiting bij onze opdrachtgever.

Je begint ter ondersteuning met het verrichten van civiele werkzaamheden. Dit betreft het opgraven van kabel of handholes, DP (distributiepunt) in de grond, en het verrichten van straat- en/of tegelwerk. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden bij het lassen en meten van glasvezelkabels, het patchen en aansluiten van de kabels in centrales en bij klantlocaties (zowel particulieren woningen evenals voor zakelijke klanten). De assistent monteur gaat deze werkzaamheden in de praktijk stap voor stap leren, daarbij ondersteund door vaktechnische trainingen.

Waar ga je werken?
Op diverse projectlocaties door het gehele land.

Wat vragen wij?
VMBO / MBO werk-denkniveau;
Affiniteit met techniek;
Flexibel;
Ervaring met civiele werkzaamheden (buiten) is een grote pré;
Goede spreekvaardigheid NL;
Je beschikt over de juiste instelling, je bent een teamspeler en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel;
In het bezit van rijbewijs B;
In het bezit van een VCA (veiligheidscertificaat) is een pré.

Wij bieden?
Een leuke leerzame baan binnen de techniek van de toekomst, een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden én bij goed functioneren een vaste baan met voldoende leer- en groeiperspectief.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovengenoemde voorwaarden? Stuur dan een actueel CV profiel ter attentie van de heer Olaf Pijnenburg, HR Manager.
E-mail: o.pijnenburg@tofgroup.nl of bel: 06-55554851.