Menu

Glasvezelmonteur m/v

Wat ga je doen?
Als ervaren en zelfstandig glasvezelmonteur, maak je alle voorkomende las-, meet- en civiele werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers.
Je verricht deze werkzaamheden binnen zowel de Fiber to the Home markt alsmede het zakelijke marktsegment.

Met behulp van lasmachine en OTDR-meetapparaat én een volledig ingerichte auto of bus, zorg je voor de juiste glasvezelaansluiting aan de hand van door de opdrachtgever aangeleverde werkopdrachten en lasschema’s.

Daarnaast verricht je alle voorkomende civiele werkzaamheden, zoals graven, straatwerk, plaatsen en koppelen van buizen en zorg je voor herstelwerk.
Waar nodig plaats je de juiste wegafzetting, conform CROW. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met 1 of meerdere collega’s.

Waar ga je werken?
Op diverse projectlocaties door het gehele land.

Wat vragen wij?
VMBO / MBO werk- en denkniveau bij voorkeur Elektrotechniek of Installatietechniek of anderszins technische affiniteit aan de hand van opleiding of werkervaring aangevuld met vakgerichte certificaten zoals fusielassen en OTDR meten;
Flexibele instelling;
Goede spreekvaardigheid NL;
In bezit van rijbewijs BE;
In het bezit van een VCA certificaat;
De juiste instelling - een teamspeler – verantwoordelijkheidsgevoel en geen 8 tot 5 mentaliteit;

Wij bieden?
Een leuke baan binnen de “techniek van de toekomst”, een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. De zekerheid van een vaste baan met voldoende afwisseling en groeiperspectief.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan bovengenoemde voorwaarden, stuur een actueel CV profiel ter attentie van de heer Olaf Pijnenburg, HR Manager.

E-mail: o.pijnenburg@tofgroup.nl of bel: 06-55554851.